Rólunk

Anyacégünk az Idősotthonkereső.hu Kft. 2015-ben alapult annak céljából, hogy egy egyszerűen kezelhető árajánlat bekérő és összehasonlító oldalt hozzon létre idősotthont keresők számára úgy, hogy az a felregisztrált idősotthonok számára is egy kellemesen kezelhető, rendkívül korrekt árú és bonyolult szerződéseket mellőző módon működő, érdeklődéseiket rendszerező oldal legyen.

2017-ben igény mutatkozott az idősotthonoknál hőkamerás vizsgálatra, ami viszont magas beruházással jár ahhoz, hogy néhány évente egy-egy alkalommal használják, közben karbantartsák azt. Ekkor vásároltuk meg első hőkameránkat, melyet ezen alkalmakra bérbe adtunk.

Az elkötelezett fejlesztéseink az ügyfélbarát bérbeadáshoz 2019-re megmutatta, hogy a bérbeadás már külön irodát igényel, ekkor nyitottuk meg azóta is működő X. kerületi székhelyünket.

2020-ra úgy éreztük, az építőcégek és magánszemélyek is elkezdtek megismerni minket az építőipari szakmán belül, bizalmat szavazva tovább ajánlásaikkal, kedves véleményeikkel profil oldalainkon, valamint gyakori visszatéréseikkel hozzánk. Lehetővé tették, hogy ekkorra már tíz eszközös flottával rendelkezzünk, igényeknek megfelelően, falszkennerekkel is tovább bővülve.

Elkötelezett munkánkat ügyfeleink felé magas minőségű eszközeinken felül, barátságos kommunikációnkkal, segítőkész, szerződésen túlmutató, lojális hozzáállásunkkal és rendkívül leegyszerűsített bérlési folyamatainkkal kívánjuk megmutatni, melyben reméljük, Önnek is része lesz.

Translate »