Bérlés visszaigazolása

Visszaigazoláshoz töltse ki most:

Kérjük, mindenképp olvassa el:

(1) Megértem, hogy a bérbeadó csupán eszközt biztosít számomra saját felhasználásra. A bérbeadó a leírások és a bérlők beszámolói alapján tud információt biztosítani a felhasználási lehetőségekről és mikéntekről, de akárcsak egy autó bérlésnél, nem tudja megígérni, hogy bármilyen elképzelésnek, helyszínnek és körülménynek meg fog tudni felelni az eszköz még akkor sem, ha eddig csak sikeres tapasztalatokról van tudomása hasonló esetek kapcsán. Nekem kell tisztában legyek azzal, hogy a kibérelt eszköz az én egyedi esetemben szükséges és megfelelő-e.

(2) Megértem, hogy a betanítás csak a működtetésről szól. Ez történhet személyesen, telefonon vagy online. Röviden a helyes bekapcsolást, a főképernyő értelmezését és a helyes kikapcsolást jelenti és nem a kívánt vagy hasonló tárgyon való kipróbálást és egy várt esemény előidézését. Akárcsak egy autó bérlésnél, a működtetéshez szükséges szakmai tapasztalatomról tudom, hogy nekem kell gondoskodnom, nem a bérbeadónak.

(3) A hosszabbítást előzetesen egyeztetnem szükséges, hogy az adott készülék nincs-e a további időszakra lefoglalva más bérlő által. Hosszabbítás esetén a bérlés az addigi napidíjon folytatódik.

(4) Amennyiben a Bérlő az általa visszaigazolt bérlés kezdőidőpontja előtt 24 órával lemondja a bérlést vagy nem veszi át a lefoglalt készülék(ek)et, a lefoglalt időszakra a bérlés teljes összegének 50%-a abban az esetben is kiszámlázásra kerül. Ennek oka, hogy a Bérbeadó a visszaigazolás és a lemondás közötti időben a lefoglalt időintervallumra a készüléket kizárólagosan fenntartja a Bérlő számára, azt más ügyfelek részére nem értékesíti.

(5) Elfogadom, hogy a bérlés kaució nélküliségének alapja, hogy büntetőjogi felelősségem tudatában a valós személyes adataimat biztosítom a bérbeadó számára. A bérlés lezárását követően bármikor kérelmezhetem személyes adataim törlését. További GDPR rendelkezések az ÁSZF-ben.

(6) Általános Szerződési Feltételek elolvasásához kattintson ide.

Translate »